Emlak Kredi Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Instagram Gizli Hesap Görüntüleme

Instagram Gizli Hesap Görüntüleme

admin admin -
5 0

Instagram Gizli Hesap Görüntüleme

Gizli hesap görme sitesi sayesinde gizli profillerin gizliliğini paçavra misali kaldırıp atmak çok kolaydır fakat bu uygulamaların çalışma şeklinini öğrenmek de gerekmektedir. Algoritmaya göre gizli profilleri görmek imkansız, peki Postegro ile bu nasıl sağlanır? Elbette ki her uygulama gibi güvenli olduğu yansıtılıyor. Postegro uygulamasında henüz bir kişi sorun yaşamamıştır. Bu tarz uygulamaların başlıca prensibi Veri Paylaşım yani siz başkasının verilerini elde edebiliyorken aynı zamanda da sizin verileriniz de karşı tarafa iletiliyor. instagram gizli hesap görme imkanı sağlayan bir mobil uygulamadır. Web postegro mobil kullanıcılar için iOS ve Android uygulamaları üzerinden indirilebilir durumda ve kendi instagram hesabınızı bağlayarak başka gizli hesapları görmenizi sağlar.

 

Instagram gizli hesap görme riskli midir?

Uygulama, instagram üzerindeki tüm gizli hesapların içeriğini kesintisiz göstermemektedir. Uygulamanın gizli bir hesabın içeriğini gösterebilme imkanı için o kişinin veya takipçilerinin daha önce bu uygulamayı kullanmış olması gerekmektedir. Uygulamaya instagram hesabınız ile kolayca giriş yaptığınızda sizin ve takip ettiğiniz gizli hesapların fotoğraflarını ve hikayelerini veritabanına kayıt edebiliyor. Başka birisi profilinize bakmak için bu uygulamayı indirdiği zaman onun ve onun takip ettiği gizli hesapların fotoğrafları ve hikayeler de veritabanına kayıt ediliyor, böylece uygulamayı kullanan insan sayısı ne kadar artarsa artsın gizli hesapların görünür olması da o kadar artıyor. Kısaca sistem böyle çalışır, bu yüzden daha önce bu uygulamayı kendisi ve takipçilerinden birisi kullanmamış ise bir kişinin profilini görme imkanınız bulunmamaktadır. İnstagram gizli profilleri gör için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

 

Postegro Lili

Instagram hesabınızı gizli hesap olarak ya da herkese açık bir hesap olarak kolayca kullanabilirsiniz. Gizli hesaba ait içerikleri ancak o kişiyi takip ederek görüntüleyebilirsiniz. Gizli hesabın içinde ne olduğunu merak eden kullanıcılar için bu hesaplara nasıl bakacaklarına dair araştırma içerisine girebiliyorlar. Burada gizli hesaplara bakma programı devreye giriyor. Bunlardan biri olan Postegro lili, Google Play Store’dan indirilebilir ya da https://gizlihesapgorme.com/ web sitesi üzerinden kolayca giriş yapılabilir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir