Emlak Kredi Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Orhan Sarı’nın Gönen’e Kazandıracağı Büyük Projeler: Jeotermal Tarım OSB ve Konut Kooperatifleri

Orhan Sarı’nın Gönen’e Kazandıracağı Büyük Projeler: Jeotermal Tarım OSB ve Konut Kooperatifleri

admin admin -
5 0

Orhan Sarı’nın Gönen’e Kazandıracağı Büyük Projeler: Jeotermal Tarım OSB ve Konut Kooperatifleri

Balıkesir’in Gönen ilçesinde Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Sarı, şehri çağdaş ve sürdürülebilir projelerle donatma vizyonunu sürdürüyor. Sarı’nın 3. projesi, Gönen’e dünyanın en büyük jeotermal Tarım Organize Sanayi Bölgesi’ni kazandırmak ve beraberinde 10 bin kişilik istihdam yaratmak.

 

Jeotermal Tarım OSB ve İstihdam:

Orhan Sarı, Gönen’e planladığı Jeotermal Tarım Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile şehrin tarım potansiyelini en üst seviyeye çıkarmayı ve aynı zamanda büyük bir istihdam alanı yaratmayı hedefliyor. Jeotermal enerjinin tarım sektöründe kullanılması, daha verimli ve sürdürülebilir tarım pratiklerini beraberinde getirecek.

 

Konut Sorununa Çözüm:

Projenin büyüklüğü ve şehrin genel büyüme trendi düşünüldüğünde, özellikle konut arzında yaşanacak olan sıkıntıları öngören Orhan Sarı, bu konuda da çözüm odaklı bir yaklaşım sunuyor. Projeye paralel olarak düşük maliyetli konutları vatandaşlara kazandırmak adına kooperatif yapısını öne çıkarıyor.

 

Hukuki Kolaylıklar ve Koordinasyon:

Orhan Sarı’nın projenin hayata geçirilmesi için öne çıkardığı başlıca unsurlar arasında hukuki çerçevenin kolaylaştırılması ve koordinasyonun güçlendirilmesi bulunuyor. Vatandaşların düşük maliyetlerle konut sahibi olmalarını sağlamak adına kooperatif yapısının hızla kurulması ve bu alandaki çalışmaların hukuki süreçlerle uyumlu bir şekilde hızlandırılması öngörülüyor.

 

Gönen’e Yenilik ve Kalkınma:

Orhan Sarı, bu büyük projenin Gönen’e getireceği yenilik ve kalkınma ile şehrin ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan daha güçlü bir konuma gelmesini hedefliyor. Jeotermal Tarım OSB ve düşük maliyetli konutlar, sadece Gönen’in bugününü değil, geleceğini de güvence altına alacak bir yapı inşa etmeyi amaçlıyor.

 

Balıkesir Gönen halkı, Orhan Sarı’nın bu kapsamlı projeleriyle şehirlerine getireceği değişimi merakla bekliyor. Sarı, sadece bir belediye başkanı adayı değil, aynı zamanda şehrin kalkınmasına liderlik edecek bir vizyoner olarak ön plana çıkıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir