Reklam

İngiltere Öğrenci Vizesi İçin Ne Zaman Başvuru Yapılır?

Çalışmalar için kabul onayını aldıktan sonraki 6 ay içinde (CAS)

 İngiltere Öğrenci Vizesi İçin Ne Zaman Başvuru Yapılır?
 İngiltere Öğrenci Vizesi İçin Ne Zaman Başvuru Yapılır? Bazkriz
Bu içerik 32 kez okundu.
Reklam

Çalışmalar için kabul onayını aldıktan sonraki 6 ay içinde (CAS)

 Vizenizin süresi dolmadan önce - ancak CAS'ınızın kursa başlama tarihinden en fazla 3 ay önce

 Uzatma kararını alana kadar Birleşik Krallık'ta kalabilirsiniz.

Vize Tipinizi Değiştirme

Aşağıdaki vizelerden veya şemalardan herhangi biri altında İngiltere'de bulunuyorsanız, TIER 4 (Genel) İngiltere öğrenci vizesi bunlarla değiştirilebilir:

TIER 2 (Genel)

TIER 2 (Şirket içi transfer)

TIER 2 (Din Bakanı)

TIER 4 (Çocuk)

Vize Harcı

Her kişi için, İngiltere öğrenci vizesi ücreti ödemeniz gerekir:

 Bu vizeyi uzatmak için 475 £;

 Sağlık hizmeti ek ücreti. Ne kadar ödemek zorunda kalacağınızı kontrol edin;

 Biyometrik bilgilerinizin (parmak izi ve fotoğraf) çekilmesi için 19.20 £;

Standart servis hizmetini kullanıyorsanız, genellikle 8 hafta içinde vizeniz sonuçlanır.

Başvuru Süreci

Online başvuruyu http://ingiltere-ogrenci-vizesi.com/ ile yapmalısınız. Biyometrik bilgi sağlama ve destekleyici belgeler sunmanız gerekecektir. Başvururken, biyometrik bilgilerinizi (parmak izleriniz ve bir fotoğrafınız) sağlamak için konsolosluktan bir randevu almanız istenecektir. Ayrıca destekleyici belgelerinizi de göndermeniz gerekir.

Sonraki Süreç

Başvurunuz karmaşıksa ve daha uzun sürecekse, örneğin:

Belgelerinizin doğrulanması gerekiyorsa;

Bir mülakata katılmanız gerekirsa;

Kişisel durumunuzdan (örneğin, bir suçlu mahkumiyetiniz varsa) ötürü sorunlarınız var süreç uzayabilir.

Aile Üyeleri

Aile üyeleriniz (sizin sorumlu olduğunuz kişiler), Avrupa Ekonomik Bölgesi (AÇA) veya İsviçre dışındaysanız, Birleşik Krallık'ta size katılmak için vizeye başvurabilirler. Bu kişi:

Kocanız, karınız veya sivil partneriniz;

18 yaşın altındaki çocuğunuz olabilir.

Her başvuru sahibi, kendisi için belirli miktarda paraya sahip olmalıdır. Bu, kendinizi desteklemek için sahip olmanız gereken paraya ek olarak hesaplanmalıdır. İhtiyacınız olan para miktarı:

 Kursunuzun uzunluğu;

 İngiltere'de nerede okuyacağınız;

 İngiltere'de bir kursu bitirme veya halen çalışma durumunuz gibi faktörlere bağlıdır.

Paranızın bulunduğuna ve başvurunuzdan en az 28 gün önce banka hesabınızda olduğuna dair kanıtınız olmalıdır. Paranın bir öğrenci kredisinden veya resmi bir sponsordan gelmesi durumunda 28 gün önceden erişilebilir olması gerekmez, ancak ne zaman yatacağına dair bir onay vermeniz gerekir.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X